Vacatures fiscalist Rotterdam

Als je op zoek bent naar vacatures fiscalist Rotterdam, dan zit jij op deze pagina helemaal goed! Wij van Adviesgroep ’88 hebben een uitgebreid aanbod vacatures voor fiscalisten in Rotterdam. Met meer dan 25 jaar ervaring, ook nog eens ‘de kenner’ van de fiscale (arbeids)markt!

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde én getalenteerde fiscalisten om onze vacatures in Rotterdam te vervullen. Of je nu commercieel of vaktechnisch sterk bent. BTW specialist, TP specialist of Loonheffing specialist. Of werkzaam bent in de internationale praktijk; wij hebben de job voor jou!

Ben jij dé fiscalist die wij zoeken? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op.

Wij gaan graag met je in gesprek over alle mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en om te zien welke vacature voor fiscalist in Rotterdam het beste bij jou past.

Dat hangt natuurlijk onder meer af van de praktijk (nationaal of internationaal), de teamopbouw, wellicht een focus binnen de fiscaliteit of klantentype, sfeer en dynamiek. Zo weten we wat jouw focus en voorkeur is en koppelen daar makkelijker, vacatures aan die passen.

Overigens, wij gaan altijd anoniem te werk; je naam is dus niet bekend tijdens je oriëntatie. En jij bepaalt uiteindelijk waar we je cv bespreken. Dat mag je verwachten van een werving en selectie bureau dat al meer dan 25 jaar meeloopt!

Vacatures fiscalist Rotterdam

Voor meer informatie over de fiscalist vacatures in Rotterdam kun je contact met ons opnemen via info@groep88.nl of door contact op te nemen via ons contactformulier. We zien ernaar uit van je te horen!

Bekijk hier een aantal van onze vacatures voor fiscalisten in Rotterdam

Fiscalist Rotterdam

Referentienummer: ADSR08372 Onze opdrachtgever Zo fijn dat je als intermediair goed weet bij welk kantoor het wel leuk werken is. Vooral als er een zeer goede bekende van je zelf…

Fiscalist Rotterdam

Referentienummer: ADSR08329 Onze opdrachtgever Onze opdrachtgever heeft een vestiging, maar wel een prachtig nieuwbouwpand in Rotterdam. Sinds jaar en dag een bekend kantoor in de regio. Goed geautomatiseerd en een…

Fiscalist /aankomend partner Rotterdam

Referentienummer: ADSR08480 Wat ga je doen als fiscalist /aankomend partner Rotterdam Jij bent vaktechnisch ervaren genoeg om de klant van A tot Z te bedienen. Voor een mooie MKB praktijk…

Fiscalist gemengde praktijk Rotterdam

Fiscalist gemengde praktijk Rotterdam Jij werkt als fiscalist graag in de gemengde praktijk in Rotterdam. Dat betekent een mooie mix van nationaal en internationaal werk! Onze opdrachtgever top-tien kantoor met…

fiscalist vaktechnisch wonder Rotterdam

Referentienummer: ADSR08056 Bedrijfscultuur Onze opdrachtgever is een kantoor met één vestiging en een mooie MKB praktijk met tevens internationale klanten. Een stevige controle en fiscale praktijk. Een mooi kantoor waar…

Transfer Pricing specialist Rotterdam middelgroot kantoor

Transfer Pricing specialist Rotterdam middelgroot kantoor Vacature Transfer Pricing specialist te Rotterdam bij een middelgroot kantoor. Het kantoor: top-tien kantoor met ruim 800 medewerkers en meer dan 15 vestigingen is…

 

Welke werkzaamheden voert een fiscalist in Rotterdam uit?

Als fiscalist in Rotterdam ga jij diensten verlenen aan bedrijven en particulieren op het gebied van belastingadvies en uiteraard de naleving van de belastingwetgeving.

Jij werkt samen met cliënten om ervoor te zorgen dat zij aan alle Nederlandse belastingwetten en -voorschriften voldoen. Daarbij zul je hen helpen om hun belastingplicht te optimaliseren.

Als fiscalist in Rotterdam geef jij fiscaal advies over belastingplanning en -strategie. Ook werk je daarbij met cliënten samen om hun belastingen voor te bereiden.

Bekijk nu al onze vacatures voor fiscalisten in Rotterdam en solliciteer direct!

Ben jij op zoek naar een baan als fiscalist in Rotterdam? Zoek dan niet verder en bekijk al onze fiscalist vacatures! Wij zijn altijd op zoek naar fiscalisten voor onze opdrachtgevers in Rotterdam. Maar natuurlijk ook voor onze opdrachtgevers elders in het land. Van beginnend fiscalist/belastingadviseur tot partner. Wij weten de weg en hebben ook vacatures die niet op de vacature-websites staan. Hoe komt dat? Wij hebben rechtstreeks contact met de partner van onze opdrachtgevers. En lopen zo voorop qua personeelsplanning. Wij weten vaak als eerste waar men, welke fiscalist zoekt.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op!

Bel ons of stuur direct een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nog meer interessante blogs lezen? Bekijk dan ook de onderstaande blogs: