Referenties

Iets om trots op te zijn! Schouderklopjes krijgen vindt iedereen leuk. Omdat wij ons vak zo serieus nemen en onze kandidaten goed begeleiden is het leuk om terug te lezen hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren.

Mocht je dan ook maar 1 seconde twijfelen als kandidaat of je voor Adviesgroep ’88 moet kiezen als je intermediair…..lees dan een paar van de referenties die ons zijn toegestuurd!


Peter heeft een scherp oog voor de juiste match! Hij is een zeer ervaren recruiter die precies de goede vragen stelt. Zeer persoonlijke approach, toegankelijk, oprecht en integer. Peter heeft een fantastisch netwerk. Ik kan hem van harte aanbevelen bij zowel professional als opdrachtgever.
Robbert K. – Directeur/CFO

Martijn kent de fiscale arbeidsmarkt meer dan uitstekend. Met zijn expertise kijkt Martijn o.a. naar de persoonlijkheid van de kandidaat en zoekt een match met een kantoor die daar bij aansluit (en vice versa). Dat biedt meerwaarde en heeft mij als kandidaat geholpen om een goede keuze te maken tussen de vele kantoren en vacatures. Dank voor jouw inzet Martijn en ga zo door!
Yoeri Kramer, belastingadviseur, 2018

Ik ken Peter sinds enkele maanden in zijn functie als senior-recruiter en ik ben buitengewoon tevreden over onze samenwerking. Zijn werkwijze kenmerkt zich door een proactieve, servicegerichte instelling en een persoonlijke benadering. In de veeleisende accountancy sector heeft hij bewezen het vermogen te hebben om een adequate match te kunnen maken tussen professionals en opdrachtgevers. Zijn betrokkenheid, doorzettingsvermogen en humor vormen de basis voor plezierig zaken doen met hem. Arjan B. Senior-Manager RA

Martijn is simpelweg de beste recruiter waar ik mee heb samengewerkt. Martijn is kundig, snel, punctueel en enthousiast! Hij luistert, adviseert en levert exact de posities aan waar je naar op zoek bent. Kortom, als je als fiscalist op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of advies wilt, neem dan contact op met Martijn!
Jaouad Bantal, BTW specialist, 2018

Tijdens mijn oriëntatie op de arbeidsmarkt heb ik veel gesprekken gevoerd waaronder met Peter. Na afloop van de kennismaking was ik positief verrast over de snelheid waarmee Peter in staat was om mij te typeren als persoon en in m’n werk. Peter heeft mij tijdens dat gesprek een enorme ‘boost’ positieve energie meegegeven. Op basis van zijn ervaring in het werven en selecteren van accountants heeft Peter mij in het verdere traject goed gecoacht, goede posities voor mij geselecteerd en zeer waardevolle adviezen meegegeven. Wanneer je als accountant op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en even niet weet welke ingang je zult kiezen, is het raadzaam en effectief om met Peter in gesprek te gaan.
Monique H. Senior-Manager RA

Martijn is een fijne sparringpartner geweest bij het bespreken van mijn loopbaan, oprecht en to the point. Mede dankzij hem een goede overstap gemaakt waar ik erg tevreden over ben!
Richard Bierlaagh – Fiscalist

Martijn is in staat gebleken een kandidaat uitstekend te kunnen beoordelen op persoonlijkheid en competenties, alsmede het ad hoc weten te identificeren van een profielmatch enkel op basis van oriënterende geluiden vanuit mijn toekomstige werkgever.
Patrick van Ankum, fiscalist, 2019

Peter is open, doortastend en heeft veel mensenkennis. Hij kijkt verder dan de afgebakende referentiekaders. Na 30 jaar mensen rekruten ed. laat zijn gevoel hem nauwelijks meer in de steek. Daarnaast is Peter een aardige man, leuk om mee samen te werken en ook gevoel voor humor ontbreekt bij hem niet. Een +++ aanbeveling! Erik van E. Financial

Overzicht van vacatures

Laat je gegevens achter, wij nemen snel contact met je op!

Eventuele opmerkingen (bijvoorbeeld: hoe laat wil je gebeld worden?)