Ons Team

Adviesgroep '88 afbeelding buiten


Peter Tijssen en Martijn Betgem zijn de twee senior consultants achter Adviesgroep’88. Samen met enkele collega’s (recruiters, searchers en administratieve ondersteuning) vormen wij hèt werving en selectiebureau voor Accountants en Fiscalisten. Sinds 1988!

Sindsdien neemt Adviesgroep’88 een stevige positie in. Inmiddels hebben we ruim 1500 kandidaten bemiddeld, wat ten goede komt aan de kandidaten die weer op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Ons motto is: als je de wensen invult van je kandidaat, zijn er drie partijen gelukkig! En daar draait het om. De werving & selectie van Accountants en Fiscalisten is de afgelopen jaren sterk veranderd. Geen traject is dan ook hetzelfde.

Elke kandidaat is uniek.
Daarom nemen wij ons vak zo idioot serieus! Achter elke kandidaat schuilt vaak een gezin, huis & hypotheek en die verantwoordelijkheid voelen wij en nemen wij. Want met carrières, neem je geen gok! Accountants die een overstap overwegen en in alle vertrouwelijkheid eens van gedachten willen wisselen, kunnen bij ons aankloppen voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Lees meer over Peter Tijssen
Lees meer over Martijn Betgem