Wat kun je van ons verwachten?

Of beter, wat kunnen we van elkaar verwachten?

Omdat we inzicht willen krijgen in jouw wensen, eisen en ambities, starten we met een oriënterend gesprek. In dat gesprek brengt één van onze consultants je wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden in kaart. Zo weten we wat je drijfveren en interesses zijn. Deze informatie wordt vervolgens in een anoniem gespreksverslag verwerkt. Die krijg jij als eerste te lezen voordat wij die bij onze opdrachtgever presenteren.

Wij gaan voor jou op zoek!

Je hebt tijdens het eerste gesprek duidelijk aangegeven naar wat voor functie en werkomgeving je voorkeur uitgaat. Zo kunnen wij, je wensen kennende, voor jou interessante proposities bij dito opdrachtgevers bewaken. Als we het kantoor en de functie hebben gevonden die passen binnen het kader dat je hebt aangegeven, nemen we het anonieme gespreksverslag en curriculum vitae met onze opdrachtgever door. Maatwerk dus.

Kennismakingsgesprek met onze opdrachtgever

Als onze opdrachtgever vervolgens een kennismakingsgesprek met je wenst, nodigen wij jou daar voor uit. Indien je groen licht geeft, ontvang je een schriftelijke afspraakbevestiging, inclusief algemene informatie van onze opdrachtgever en een routebeschrijving. Je treft tijdens dit gesprek een goed geïnformeerde gesprekspartner aan, die op de hoogte is van jouw wensen. De nadruk ligt op nadere kennismaking en het uitwisselen van carrièremogelijkheden.

Indien nodig bereiden we samen dat gesprek goed voor.

Evaluatie

Na het kennismakingsgesprek evalueer je het gesprek met je consultant. Tijdens deze evaluatie worden de verder te nemen stappen afgestemd. Maar ook wat er goed ging en wat aandacht nodig heeft! Uiteraard houden wij zowel jou als de opdrachtgever continu op de hoogte van de voortgang van de procedure. Je kunt voor meer informatie of vragen over de procedure altijd contact opnemen met je consultant! Het snelste werkt dat via WhatsApp.

Wat doen wij niet? Aan dwang en verkooppraatjes….

Er is ons alles aan gelegen om jou en de opdrachtgever voor elkaar te laten ‘kiezen’. Zonder druk. Want uiteindelijk zijn wij uit op een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en kandidaten en dus op een succesvol bemiddelingstraject, waarbij beide partijen voor enkele jaren of langer profijt en plezier van elkaar hebben.

Andere aandachtspunten:

Alvorens jij en onze opdrachtgever met elkaar kennismaken is er vooraf al veel informatie uitgewisseld. Je bent voldoende geïnformeerd over het kantoor, de cultuur, de afdeling en de functie-inhoud. Onze opdrachtgever over jouw wensen en mogelijk- en onmogelijkheden. Dus, ga je in gesprek met één van onze opdrachtgevers, dan is dit gesprek zinvol en het kantoor c.q. functie-inhoud passend. Leidt dat altijd tot het gewenste resultaat. Nee natuurlijk niet. Chemie, de eerste indruk, zenuwen en kan veel mis gaan. Zaken waren wij geen invloed op hebben. Maar gelukkig komen we dat door de voorbereiding die we samen met onze kandidaten treffen niet vaak tegen. (Link naar referenties).

Komen mijn gegevens op straat?

Ja, wel als je met het verkeerde bureau in zee gaat! Wij werken uitsluitend met geanonimiseerde gegevens van onze kandidaten. Daarbij worden onder andere je huidige werkgever, naam, leeftijd en adresgegevens uiteraard achterwege gelaten. Je geanonimiseerde c.v. gaat pas na jouw akkoord naar onze opdrachtgever. Je gegevens komen dus niet zomaar bij verschillende kantoren te liggen. Zo wordt voorkomen dat je kandidatuur bij een oud collega, kennis of huidige werkgever bekend wordt.

Communicatie……
Tijdens het eerste gesprek spreken we af hoe we gaan communiceren! Overdag per WhatsApp of alleen ’s avonds per telefoon? Jij beslist!

Vertrouwen, daar draait het om.

Het komt voor dat een kandidaat zich bij ons meldt, die bij één van onze opdrachtgevers werkt. Je kunt ervan uitgaan dat we hier zeer discreet mee omgaan. We weten hoe doorzichtig de (arbeids)markt kan zijn en manoeuvreren daarom zeer voorzichtig. Je werkgever zal nooit via ons op de hoogte geraken van je oriëntatie op de arbeidsmarkt.

Check anders ook onze referenties