Zoek direct je vacature

Werkwijze

Interview

Omdat we inzicht willen krijgen in de wensen en ambities van elke kandidaat, starten we met een interview. Met behulp van een gestructureerde vragenlijst brengt een van onze consultants de wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden in kaart. Deze informatie wordt vervolgens in een gespreksverslag verwerkt.

The Bridge Personality

Ook zijn we gekwalificeerd om "The Bridge Personality" test bij kandidaten in te zetten. Dit is een persoonlijkheidstest die zowel voor selectie als ontwikkeling te gebruiken is. Een vragenlijst die zowel persoonlijkheid meet als het Jung type bepaalt. Meet of uw kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen. Inzicht geeft in competenties. Zeer betrouwbaar en valide is en volledig online wordt afgenomen. Wij bespreken de testresultaten met onze kandidaten in een feedbackgesprek wat verdieping en een beter inzicht in de testresultaten geeft. Uiteraard brengt dit een nog vollediger beeld van de kandidaat, voor u als opdrachtgever, met zich mee. De voorspellende waarde van een persoonlijkheidstest ligt aanzienlijk hoger dan wanneer uitsluitend een competentie gericht interview zou worden afgenomen. Meer weten over “The Bridge Personality” of over de eventuele inzet van capaciteitentesten (verbaal, numeriek, abstract)? Neem contact op met Petra van Onna.

Introductie

De kandidaat heeft tijdens het interview duidelijk aangegeven naar wat voor functie en werkomgeving zijn of haar voorkeur uitgaat. Met die informatie benaderen wij u. U kunt aan de hand hiervan bepalen of u voldoende aanknopingspunten ziet voor een oriënterend gesprek.

Oriënterend gesprek

Als u vervolgens dit oriënterende gesprek wenst aan te gaan met de kandidaat, nodigen wij de kandidaat voor u uit. Uiteraard is de naam en huidige werkgever van de kandidaat dan nog niet bekend. Dit tot het moment waarop de kandidaat groen licht geeft. U ontvangt dan een schriftelijke afspraakbevestiging. Bij Adviesgroep '88 gaat een kandidaat overigens nooit onvoorbereid op gesprek. De kandidaat ontvangt van ons vooraf uitgebreide, algemene informatie over uw kantoor en bij voorkeur een uitgebreid functieprofiel.

Na het oriënterend gesprek......

Na het oriënterend gesprek evalueert u het gesprek met een van ons. Tijdens deze evaluatie worden de eventueel verder te nemen stappen afgestemd. Indien gewenst en in overleg met u, kan aan de kandidaat gevraagd worden deel te nemen aan een assessment. Uiteraard houden we zowel u als de kandidaat continu op de hoogte van de voortgang van de procedure.

U kunt voor meer informatie of vragen over de procedure, contact opnemen met uw vaste contactpersoon van Adviesgroep '88 op nummer: 0297 - 24 14 59.

Abonneren op nieuwsbrief
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Bel mij terug
Adviesgroep 88
Energieweg 4
3641 RT Mijdrecht
tel: 0297-24 14 59
e-mail: info@groep88.nl

Postadres
Adviesgroep '88 b.v.
Postbus 384
3640 AJ Mijdrecht
Facebook icoon
© Adviesgroep 88 2019 | Links | Sitemap | Disclaimer | RSS | Nieuws | Link exchange | OTYS Recruiting Technology