Zoek direct je vacature

Adviesgroep ‘88 gaat skypen voor War Child!

 

Deden we al niet genoeg of kan het misschien beter?

De plaatselijke hockeyvereniging te Mijdrecht H.V.M. en een aantal lokale initiatieven worden al gesponsord. Kerstkaarten verzenden we al jaren niet, maar we maken wel elk jaar de kosten over aan een (nationaal) goed doel. Toch knaagde er iets bij ons. Want geld overmaken kan iedereen.

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een bedrijf de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Adviesgroep ’88 maakt de bewuste keuze om te proberen een balans te vinden tussen People, Planet en Profit. MVO is de standaard voor ondernemen in de 21ste eeuw.

Uitgangspunten zijn hierbij:

  1. MVO is een integrale visie op ondernemerschap, waarbij het bedrijf waarde creëert op economisch (Profit), ecologisch (Planet) en sociaal (People) gebied. 
  2. MVO is verankerd in alle bedrijfsprocessen. Bij iedere bedrijfsbeslissing wordt een afweging gemaakt tussen verschillende belangen van betrokken personen, bedrijven en organisaties. MVO is maatwerk. Want voor iedere onderneming zien de MVO-activiteiten er anders uit. 
  3. MVO is een proces en geen eindbestemming. De doelen die worden nagestreefd veranderen in de tijd en met elke bedrijfsbeslissing. Er wordt door de onderneming gezocht naar haalbare stappen om de maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven

Wij zetten, voorzichtig, een eerste stap…

Met ingang van februari 2012, gaan wij onze kandidaten vragen of zij geïnterviewd willen worden via Skype of dat zij ons in persoon willen treffen & spreken. Voor alle kandidaten die geïnterviewd willen worden via Skype maken wij een bedrag over aan War Child. Wij onderstrepen hiermee en dragen bij aan de uitvoering van de missie van War Child (http://www.warchild.nl/over-warchild/onze-missie/).

War Child:

Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. Toch zijn miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. Kinderen zonder vreugde. Kinderen die geen kind meer zijn. War Child helpt deze kinderen hun zelfvertrouwen terug te vinden. Zich te uiten, vrolijk te zijn, contact te maken met anderen. Zodat hun innerlijke oorlog kan ophouden. En ze weer kunnen spelen, dromen, lachen, groeien. Als een normaal kind. En opgroeien tot wie ze willen zijn. Sterke volwassenen. Die met elkaar, als normale mensen, een ruzie kunnen oplossen. Zonder geweld. In vrede. www.warchild.nl

Abonneren op nieuwsbrief
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Bel mij terug
Adviesgroep 88
Energieweg 4
3641 RT Mijdrecht
tel: 0297-24 14 59
e-mail: info@groep88.nl

Postadres
Adviesgroep '88 b.v.
Postbus 384
3640 AJ Mijdrecht
Facebook icoon
© Adviesgroep 88 2019 | Links | Sitemap | Disclaimer | RSS | Nieuws | Link exchange | OTYS Recruiting Technology