Zoek direct je vacature

Uit eigen ervaring

Ralf Hogenberk, Fiscalist

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, of kom je net op de arbeidsmarkt kijken, denk dan aan Adviesgroep '88. Na twee jaar op een Big Four kantoor te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb contact opgenomen met Martijn Betgem. Samen hebben we gezocht naar een passende werkgever voor mij.

Uiteindelijk ben ik in dienst getreden als junior belastingadviseur bij een kleiner belastingadvieskantoor (5 vestigingen). Hetgeen mij prima bevalt. Het werken bij een kleinere organisatie ervaar ik als zeer prettig. Vooral starters geef ik in overweging ook eens verder te kijken dan de grote kantoren. Het grote voordeel van een kleiner kantoor is dat je als starter meer vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt (sneller klantencontact). Tevens zijn de communicatielijnen veel korter.

Ook heb ik gemerkt dat het kennisniveau van een kleinere organisatie niet minder hoeft te zijn dan bij een Big Four kantoor. Wel adviseer ik een starter een kantoor uit te kiezen die aangesloten is bij de NOB (Nederlandse Orde van belastingadviseurs).

Ik heb de begeleiding van Adviesgroep '88 als zeer prettig ervaren. Ze luisteren naar je wat je wilt en ze handelen ook nog snel.

Rick van der Knaap

Zo'n eerste week is, ondanks dat er qua 'echt werk' nog weinig op het programma staat toch wel intensief qua zaken die er geregeld moeten worden. Gelukkig ben ik goed begeleid, wat Peter Tijssen van Adviesgroep88 al had voorspeld.

Adviesgroep '88 heeft mij op weg geholpen naar een positie bij een van de grote vier accountantskantoren. Gedurende het proces zijn er door Adviesgroep '88 meerdere malen afspraken gepland voor mij met hun opdrachtgever. Tijdens de sollicitatieprocedure is Peter, eigenaar van Adviesgroep '88 voor mij een nuttig klankbord geweest. De open benadering door Adviesgroep '88 heeft ervoor gezorgd dat ik mij gedurende het proces niet onder druk gezet voelde en in alle vrijheid heb kunnen kiezen voor een interessante nieuwe uitdaging.

Daarnaast nogmaals bedankt voor het organiseren van deze kans. Mijn eerste indruk is goed en ik heb er vertrouwen in dat ik hier de uitdaging ga vinden waar ik naar op zoek ben!

Dennis van Heteren, accountant medewerker bij Jan Accountants en Belastingadviseurs

Met dit schrijven wil ik u informeren over mijn ervaringen met Adviesgroep '88.

Ik heb Adviesgroep '88 enige tijd geleden benaderd omdat ik graag een nieuwe baan wilde. Omdat zij gespecialiseerd zijn in accountancy- en fiscale functies leek mij dit een goede ingang om me te oriënteren. Ik had geen behoefte om internet of kranten uit te pluizen op zoek naar geschikte vacatures. Nadat ik contact met hen had gezocht, heb ik kort daarna een plezierig gesprek gehad met één van hun consulenten. Tijdens dit gesprek zijn mijn wensen geïnventariseerd. Daarnaast heb ik een CV gestuurd en heb ik een vragenlijst ingevuld op basis waarvan zij een globale indruk kregen van mijn persoonlijkheid.

Zij hadden eigenlijk al meteen een tweetal vacatures maar daar ben ik in eerste instantie vanwege de reisafstand niet op ingegaan. Ik wilde graag in, of in de directe omgeving van, mijn woonplaats werken. Adviesgroep '88 is vervolgens gaan inventariseren bij haar vaste opdrachtgevers waar mijn profiel mogelijk zou matchen. Na een aantal weken ben ik benaderd met de vraag of ik misschien toch interesse had om te gaan praten met de accountantskantoren (iets verder weg van mijn woonplaats) die concrete vacatures uit hadden staan. Eén uitnodiging heb ik afgewezen omdat ik de indruk had dat het kantoor niet bij me paste. Dit was overigens geen vaste opdrachtgever van Adviesgroep '88 en zij hadden dan ook een globale omschrijving. Bij het andere accountantskantoor ben ik op gesprek geweest en ik voelde me er meteen thuis. Mijn consulente had ook steeds gezegd dat deze organisatie waarschijnlijk goed bij me zou passen en daarin heeft ze gelijk gekregen. Na een tweede gesprek ben ik aangenomen. Ik start 1 februari aanstaande in bij Jan accountants en belastingadviseurs, in de functie van accountant medewerker.

Ik heb de begeleiding door Adviesgroep '88 als uiterst plezierig ervaren. Ze luisteren goed naar wat je wilt en proberen daar ook een geschikte baan voor te vinden. Mijn ervaring is dat ze erg geïnteresseerd zijn in het verdere verloop. In contacten zijn ze steeds beleefd en nooit opdringerig. Een aanrader!

Carolien Looij-Dominicus, (per 1 maart 2007) junior manager AA, Berk Den Bosch

Via de nieuwsbrief van Accountantsonline las ik over Adviesgroep ‘88 en besloot om contact met Petra van Onna op te nemen. In een oriënterend gesprek heeft Petra de werkwijze van hun organisatie uitgelegd en hebben we mijn wensen en ideeën besproken. Naar aanleiding van ons gesprek heeft Petra een verslag geschreven waarin ze onder andere haar persoonlijke indruk van mij heeft verwoord. Samen met mijn CV zijn deze gegevens verder verwerkt in een (anoniem) resumé.

Korte tijd later belde Petra mij, dat ze een aantal kantoren geselecteerd had wat naar haar mening wellicht een goede match zou kunnen zijn. Ik ben toen op gesprek geweest bij de betreffende kantoren en had inderdaad direct het gevoel dat beide organisaties bij me pasten. Na afloop van beide gesprekken nam Petra contact met mij op om te evalueren en vervolgafspraken te plannen. Na een 2e gesprek heb ik voor mijn huidige werkgever gekozen.

De begeleiding van Adviesgroep ‘88 is uiterst discreet en heb ik als zeer professioneel en plezierig ervaren. Er zijn zeer korte communicatielijnen en er wordt heel duidelijk naar een perfecte match gezocht!

Abonneren op nieuwsbrief
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Bel mij terug
Adviesgroep 88
Energieweg 4
3641 RT Mijdrecht
tel: 0297-24 14 59
e-mail: info@groep88.nl

Postadres
Adviesgroep '88 b.v.
Postbus 384
3640 AJ Mijdrecht
Facebook icoon
© Adviesgroep 88 2019 | Links | Sitemap | Disclaimer | RSS | Nieuws | Link exchange | OTYS Recruiting Technology