Zoek direct je vacature

Referenties

Ralph Rijnders, Belastingadviseur

Martijn heeft mij afgelopen half jaar geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. Dankzij Martijn heb ik een ontzettend leuke nieuwe baan gevonden.

Tijdens deze zoektocht heb ik het volgende als zeer prettig ervaren:
- zeer persoonlijke benadering
- vraag en aanbod perfect op elkaar aangesloten
- dagelijks (en op elk tijdstip) contact over de status van het proces bij diverse partijen
- goede begeleiding en tips
- als tussenpersoon zeer goed in het managen van verwachtingen bij werkgevers
- bovenal zeer goede kennis van de markt en inhoud vacatures/bedrijven; hierdoor ingangen weten te creeren daar waar in eerste aanleg geen vacature beschikbaar is

Zeer tevreden. Absolute meerwaarde

Niels Verlinden, tax advisor

Na een commercieel uitstapje van twee jaar wilde ik toch weer terug het fiscale adviesvak in. Niet de ideale kandidaat dus, maar Martijn zag dat direct anders. Ik kan niet anders zeggen dat we gelijk een goede klik hadden en door Martijn nu weer terecht gekomen in een nieuwe leuke fiscale adviesfunctie.

Martijn luistert goed naar je wensen en stelt je alleen voor bij die organisaties waarvan hij denkt dat er een klik is. Bij Martijn moet een plaatsing niet goed zijn voor de recruiter, maar vooral voor de kandidaat en de opdrachtgever. Dat maakt hem onderscheidend in zijn vakgebied. Hij is creatief, komt zijn afspraken na en houdt je geregeld op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Gewoon even Martijn bellen dus!

Raoul Kannegieter, vennoot Flynth

Martijn is a fantastic recruiter who goes the extra mile to find the perfect job for his candidates and the best candidates for our office. He is a very positive person with a great focus and knowledge of recruiting. Martijn gave me the best advice of the decade to work at Flynth. It is a pleasure working with Martijn.

Crista van den IJssel, Controleleider RA

Na ontslag om bedrijfseconomische redenen te hebben gekregen bij Berk Utrecht, moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Via een vriendin die recentelijk haar nieuwe baan in de accountancy al via Adviesgroep 88 heeft gevonden, kreeg ik het nummer van Peter Tijssen. Ik was echter huiverig voor inschakeling van een werving en selectie bureau omdat ik meer gevoel heb bij een rechtstreekse benadering. Echter bij mijn zoektocht naar vacatures op internet kwam ik erg veel op de site van Adviesgroep 88 uit.

Ik heb een e-mail gezonden naar Peter Tijssen die zeer snel reageerde. Adviesgroep 88 en met name mijn contactpersoon Peter is zeer professioneel te werk gegaan. Binnen korte termijn hebben we een intake gesprek gehad. Na een zeer prettig gesprek heeft Peter een anoniem verslag in combinatie met mijn cv gemaakt welke na mijn goedkeuring bij verschillende partijen is neergelegd. Het contact met Peter was erg prettig en binnen twee tot drie weken heb ik mijn nieuwe baan bij Mazars gevonden. Mijn terughoudendheid was naar Adviesgroep 88 zeer onterecht. De samenwerking, communicatie en ook de nazorg is goed. Het blijkt dat hier duidelijk de contacten liggen binnen de accountancy branche. Ik raad mijn vrienden en collega's maar ook ieder die dit leest en nog twijfelt zeker aan eens contact op te nemen met Adviesgroep 88.

Ronald de Bruijn (ABAB)

“Ik werk met een beperkt aantal betrouwbare recruiters. Adviesgroep '88 is er één van. Ik heb Peter Tijssen in korte tijd leren kennen als doelgericht en kundig. Hij kent de ontwikkelingen in het accountsvak en weet zich zeer snel een beeld van de kandidaat te vormen. Als je dan ook nog ruim in de vacatures zit, is de keuze niet meer moeilijk!” May 13, 2011

Sjoerd Jan Akkerman, Controller

Vanaf het eerste contact met Adviesgroep '88 is het snel gegaan. Binnen nog geen twee weken na mijn intake interview ben ik aan de slag gegaan als controller bij een grote verzekeraar, vaste opdrachtgever van Adviesgroep '88. Peter wist dat mijn profiel goed zou aansluiten bij hetgeen de opdrachtgever zocht. De eisen die werden gesteld sloten zeer goed aan bij mijn kennisniveau en de inhoud van de job bij mijn persoonlijke ambitie. De begeleiding heb ik als uiterst professioneel en voortvarend ervaren. Nu weet ik dat ze daar ook een commercieel belang in hebben. Maar zonder druk op te leggen of iets te forceren is gewoon snel de juiste keuze gemaakt. Nu verwacht je dat ook van een bureau dat al meer dan 15 jaar actief is, maar evengoed mijn complimenten. Over 5 jaar mag ik pas terugkomen……jammer! Veel succes daar in Mijdrecht.

Hans J. Kranenborgh, Auditor

Snel na de kennismaking met Peter ben ik als interim financieel directeur gestart. In deze rol was ik verantwoordelijk voor het tijdelijk managen van de complete financiële afdeling tijdens een overnametraject. Afgezien van het feit dat het een zeer interessante opdracht was in een grote organisatie met al haar werkmaatschappijen heb ik de stimulerende samenwerking met Adviesgroep '88 gedurende de looptijd van de opdracht ook als prettig ervaren. Mijn schaduw-manager wist van alle ins en outs en kon zelfs een "brandje blussen" tijdens mijn kerstvakantie. Na deze opdracht heeft uiteindelijk Adviesgroep '88 mij voorgedragen voor een vaste baan. Hier start ik over enkele weken als controller bij een grote bouwonderneming. Chapeau voor de voortvarende aanpak, jullie hebben er een ambassadeur bij.

Maarten van den Assum, Big Four

Ik heb lang rondgelopen met het idee om een overstap te maken. De keuze om dit idee te effectueren was niet eenvoudig; je weet wat je hebt maar niet wat je krijgt. Ik ben toen in contact gekomen met een consultant van Adviesgroep ’88 en ben het gesprek aangegaan. Het was een verhelderend gesprek en ik vond er ook veel bevestiging in. Het was net dat ene zetje. Vervolgens is nauwkeurig in kaart gebracht wat wel en wat niet zou passen qua functie en kantoor. Vervolgens heeft de consultant van Adviesgroep ’88 een maand interessante vacatures in de gaten gehouden. Twee maanden later heb ik de overstap gemaakt. Het contact met mijn nieuwe werkgever voelde direct goed. Een sterk punt van mijn bemiddelaar was dat men van beide kanten de informatie goed op orde had. Ik wist waarvoor ik op gesprek kwam en wat ik nog kon verwachten. Prima gedaan!

Lumeira Schonewille-Rozenblad, Tax Consultant, KPMG Meijburg & Co

Veel fiscalisten zitten tegenwoordig in een luxepositie. Fiscalisten zijn zo schaars dat er een ware "war for talent" tussen zowel de Big Four kantoren als andere fiscale kantoren gaande is. Tegelijkertijd schuilt in die luxepositie het gevaar dat je uiteindelijk kiest voor het kantoor dat het hardste schreeuwt in plaats van het kantoor dat het beste bij je past. Vandaar dat ik bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan bij Adviesgroep '88 uitkwam. Ik zocht een professionele intermediair om te kunnen weten wanneer "niet alles goud was wat blonk". En dat heb ik méér dan gevonden bij de Adviesgroep '88.

In een oriënterend gesprek heeft Peter Tijssen ruim de tijd genomen om te bepalen waar mijn interesses en mijn kansen liggen. Wat ik ook als positief heb ervaren, is de eerlijkheid over onmogelijkheden, de soms te mooie beloften en het verder kijken dan uitsluitend salaris alleen. Ik werd niet naar de mond gepraat en tegelijkertijd was de Adviesgroep '88 duidelijk geen "externe" recruiter van een bepaald kantoor. Die onafhankelijkheid in woord & daad is zeer prettig. Vervolgens heeft Martijn Betgem op basis van mijn zoekprofiel twee kantoren voorgesteld, die beide inderdaad aansloten bij mijn wensen. Ook hieruit blijkt de individuele aanpak van de Adviesgroep '88. Als je in een winkel naar een bepaald mantelpak vraagt en de verkoper met 10 combinaties aan komt zetten, is dat toch een bewijs van miscommunicatie? Er heeft vervolgens nog een aantal vervolggesprekken plaatsgevonden, telkens met een evaluatie achteraf met Martijn die echt op de hoogte is wanneer zijn kandidaten op gesprek zijn. Mede aan de hand van de eerlijke feedback en het open kunnen delen van mijn ervaringen ben ik tot de keuze voor mijn huidige werkgever gekomen.

Al met al kan ik de dienstverlening van de Adviesgroep '88 niet anders dan als zéér professioneel en kwalitatief hoogstaand kwalificeren. Dit geldt voor het volledige voor-, hoofd- en na-traject. Hoe standaard het ook lijkt, zaken als een leuke verrassing in de eerste werkweek, geven toch echt wel het bijzondere en unieke accent van dit bureau weer. Aandacht voor detail en voor mensen, daar gaat het uiteindelijk om!

Dennis van Heteren, accountant medewerker bij Jan Accountants en Belastingadviseurs

Met dit schrijven wil ik u informeren over mijn ervaringen met Adviesgroep '88.

Ik heb Adviesgroep '88 enige tijd geleden benaderd omdat ik graag een nieuwe baan wilde. Omdat zij gespecialiseerd zijn in accountancy- en fiscale functies leek mij dit een goede ingang om me te oriënteren. Ik had geen behoefte om internet of kranten uit te pluizen op zoek naar geschikte vacatures. Nadat ik contact met hen had gezocht, heb ik kort daarna een plezierig gesprek gehad met één van hun consulenten. Tijdens dit gesprek zijn mijn wensen geïnventariseerd. Daarnaast heb ik een CV gestuurd en heb ik een vragenlijst ingevuld op basis waarvan zij een globale indruk kregen van mijn persoonlijkheid.

Zij hadden eigenlijk al meteen een tweetal vacatures maar daar ben ik in eerste instantie vanwege de reisafstand niet op ingegaan. Ik wilde graag in, of in de directe omgeving van, mijn woonplaats werken. Adviesgroep '88 is vervolgens gaan inventariseren bij haar vaste opdrachtgevers waar mijn profiel mogelijk zou matchen. Na een aantal weken ben ik benaderd met de vraag of ik misschien toch interesse had om te gaan praten met de accountantskantoren (iets verder weg van mijn woonplaats) die concrete vacatures uit hadden staan. Eén uitnodiging heb ik afgewezen omdat ik de indruk had dat het kantoor niet bij me paste. Dit was overigens geen vaste opdrachtgever van Adviesgroep '88 en zij hadden dan ook een globale omschrijving. Bij het andere accountantskantoor ben ik op gesprek geweest en ik voelde me er meteen thuis. Mijn consulente had ook steeds gezegd dat deze organisatie waarschijnlijk goed bij me zou passen en daarin heeft ze gelijk gekregen. Na een tweede gesprek ben ik aangenomen. Ik werk nu bij Jan accountants en belastingadviseurs, in de functie van accountant medewerker.

Ik heb de begeleiding door Adviesgroep '88 als uiterst plezierig ervaren. Ze luisteren goed naar wat je wilt en proberen daar ook een geschikte baan voor te vinden. Mijn ervaring is dat ze erg geïnteresseerd zijn in het verdere verloop. In contacten zijn ze steeds beleefd en nooit opdringerig. Een aanrader!

Pieter Blok, assistent-accountant

Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Peter Tijssen van Adviesgroep '88. Achteraf bleek dat ik hierdoor onderdeel ben geworden van de vakantie aktie (waarover zo meer…). Na het plezierige interview, waarin we het meer over onze gezamenlijke hobby hebben gehad, sloeg Peter de welbekende spijker op de kop. Ik heb hem vervolgens in goed vertrouwen mijn c.v. overhandigd met de woorden: 'zorg maar dat ik een goeie plek krijg'. Na enkele weken kon ik mijn keuze maken uit een tweetal accountantskantoren waarna ik na rijp beraad met Peter voor Berk heb gekozen. Mijn kennis kon hiermee een vakantie bon tegemoet zien van 1.000,00. Aangezien ik ervan op de hoogte was dat een van mijn collega's ook om zich heen aan het kijken was, heb ik hem aangedragen bij een collega van Peter. Ben benieuwd of dat ook gaat lukken. Peter bedankt voor je inzet en we zien elkaar vast binnenkort ergens op een hockeyveld.

Marc Stoffelear, belastingadviseur

Martijn is een enthousiaste vent die echt weet wat er gaande is in de fiscale markt. Ervaring dus, maar ook gewoon gedrevenheid. Niet de man die een mooi verhaal ophangt, maar exact laat weten hoe de zaken liggen. Dit waardeer ik zeer. Tijdens het gesprek bleven er twee kleinere kantoren over die passend zouden zijn. Ik ben op gesprek geweest en merkte dat men goed wist wie er aan tafel verscheen. De informatie klopte een-op-een. Het werd nog een lastige keuze uiteindelijk, want beiden waren inderdaad interessant en leuk. Bedankt!

Abonneren op nieuwsbrief
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Bel mij terug
Adviesgroep 88
Energieweg 4
3641 RT Mijdrecht
tel: 0297-24 14 59
e-mail: info@groep88.nl

Postadres
Adviesgroep '88 b.v.
Postbus 384
3640 AJ Mijdrecht
Facebook icoon
© Adviesgroep 88 2019 | Links | Sitemap | Disclaimer | RSS | Nieuws | Link exchange | OTYS Recruiting Technology