Zoek direct je vacature

Kandidaten

Wat gisteren nog een uitdaging leek, is morgen al weer gewoon. Dat geldt ook voor de ontwikkeling van uw carrière. Daarom houdt u ongetwijfeld regelmatig een vinger aan de pols om te zien of uw loopbaan nog op koers ligt. Adviesgroep '88 kan u daarbij helpen.

Als u opzoek bent naar een interessante positie, dan bent u bij ons aan het goede adres. Met meer dan 1500 bemiddelingen sinds 1988, zijn wij marktleider met een prima netwerk. Daar kunt u gebruik van maken! Als u een overstap overweegt kunnen wij u ook van dienst zijn. Met gerenommeerde opdrachtgevers onderhouden wij goede relaties en ontvangen van hun meer dan geregeld zeer interessante opdrachten.

Bemiddeling

Bij ons staat u, als kandidaat centraal. Uw wensen en eisen zijn daarbij het uitgangspunt. Op basis van uw c.v. nodigen wij u uit voor een orienterend gesprek. Onze marktkennis stelt ons in staat om binnen een korte tijd uw wensen te 'matchen' met openstaande posities.

Uw c.v. en gespreksverslag is de basis voor een vertrouwelijke en anonieme introductie bij onze opdrachtgever(s). Aan derden wordt uiteraard geen informatie verstrekt. Tijdens de selectieprocedure gaan we persoonlijk, voortvarend en uiterst discreet te werk. Natuurlijk bepaalt u daarbij altijd zelf het tempo en de voorwaarden.

Meer weten? Lees meer over onze bemiddelingsprocedure

Abonneren op nieuwsbrief
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Bel mij terug
Adviesgroep 88
Energieweg 4
3641 RT Mijdrecht
tel: 0297-24 14 59
e-mail: info@groep88.nl

Postadres
Adviesgroep '88 b.v.
Postbus 384
3640 AJ Mijdrecht
Facebook icoon
© Adviesgroep 88 2019 | Links | Sitemap | Disclaimer | RSS | Nieuws | Link exchange | OTYS Recruiting Technology