Zoek direct je vacature

Martijn Betgem

Martijn  Betgem
Naam: Martijn Betgem
Mobiel: +31 6 1075 5875
Skype: MartijnAdviesgroep88

Over Martijn Betgem:

Scholing

Ik heb HBO Personeel & Arbeid in Amsterdam gestudeerd en heb daarna in het bedrijfsleven en de zorgsector gewerkt als HRM adviseur. Naast mijn huidige vak als recruiter ben ik tevens gastdocent ‘werving & selectie’ aan de Hogeschool van Amsterdam en universiteit en ben ik actief als bijvoorbeeld blogger op www.recruitmentmatters.nl. Ook houd ik een fiscale website bij: www.fiscalio.nl. Op deze website deel ik nuttige informatie over de fiscale arbeidsmarkt. Ik werk geregeld vanuit de Randstad en bovenkant NL (Friesland/Drenthe/Overijssel). 

Werk

Je kunt me overdag en ’s avonds altijd bereiken, want ik ben eigenlijk altijd aan het werk. Dat kan alleen maar als je je vak echt leuk vindt. Naast kandidaten begeleiden naar een nieuwe functie, ben ik een enthousiast adviseur. Ook voor algemene vragen over arbeidsvoorwaarden, cultuurverschillen of keuzes tussen kantoren denk ik graag met je mee. Ook al levert dat niet direct voordeel op; het gaat om de lange termijn relatie. Elkaar helpen. Het is gewoon fantastisch om je kennis te delen. Kennis is voor mij geen macht, maar kracht. De laatste jaren heb ik me ook ontwikkeld tot online recruitment deskundige.

Mentaliteit

Ik probeer altijd inventief te zijn en denk net even verder mee met mijn kandidaten en opdrachtgevers. Dit doe ik met enthousiasme en gericht op een win-win situatie voor beiden. Ook als het even moeilijker wordt. Ik ben bevlogen, enthousiast en werk inspirerend voor anderen.

Wat kandidaten/ opdrachtgevers vertellen over Martijn zijn werk

"Samen met Martijn ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe opdracht omdat de oude nogal ad hoc stopte. Op 29 februari 2012 hadden we het eerste gesprek en op 19 maart ben ik aan de slag gegaan bij het nieuwe bedrijf. Een supersnelle bemiddeling, waarin de rol van Martijn excellent te noemen is. Hij weet waar hij over spreekt, schakelt kort en snel, heeft een fantastische kijk op het maken van de juiste match tussen opdracht en kandidaat en zijn kennis van de markt is voortreffelijk. Daarbij is hij ook nog eens een zeer prettig persoon om mee te werken. Bedankt Martijn!" Sylvia Kers

"Bij adviesgroep '88 kun je goed terecht als je van baan wilt veranderen. Als fiscalist kom je dan in contact met Martijn Betgem, een ervaren intermediair met veel kennis van de markt.
Hij luistert goed naar wat je wensen zijn en kan het direct koppelen aan openstaande vacatures. Na het orienterende gesprek is hij dan ook direct aan de slag gegaan en dit heeft in mijn geval heel snel tot resultaat geleid. Ik ben twee weken geleden begonnen bij JAN© accountants en belastingadviseurs in Weesp, een kantoor dat goed bij me past. Ik ben zeer tevreden met de zorgvuldigheid waarmee de complete procedure wordt gevolgd, waardoor er een goede match kan worden gemaakt. Ik kan iedereen adviesgroep '88 aanbevelen." Saskia Laven, Jan Accountants.

“Martijn is one of those scarce recruiters that really puts the interests of his clients first, while simultaneously retaining a strong reputation among the primary businesses in his vocational area. With his in-depth knowledge and creativity he comes up with surprisingly fitting out-of-the-box solutions that distinguishes him from others in his field. Truly, one of a kind...” Lumeira Schonewille-Rozenblad, fiscalist, KPMG Meijburg

“Martijn is still working for my company.(and I can assure you that I am not easy to work for!) It does tell you something about his skills. A person who I like working with and or want to hire! Keep on going Martijn.” Adrie de Poorter, vennoot Aame.

“Martijn is a fantastic recruiter who goes the extra mile to find the perfect job for his candidates and the best candidates for our office. He is a very positive person with a great focus and knowledge of recruiting. Martijn gave me the best advice of the decade to work at Flynth. It is a pleasure working with Martijn.” Raoul Kannegieter, vennoot Flynth

Elk niveau zijn aandachtspunten

Aankomende partner posities

Dit zijn over het algemeen de langste procedures. Niet vreemd natuurlijk want je verwacht wel het een en ander van elkaar. En wel op top niveau. Martijn stelt zich daarbij op als procesbegeleider en zet beide partijen op scherp als het gaat om de verwachtingspatronen. Maar ook na het proces blijven er veel vragen over. Hoe ga ik aan starten? Wat pak ik het eerst op? Hoe positioneer ik me binnen een vrijwel nieuwe organisatie? Bij dit soort vragen komt de HRM achtergrond van Martijn goed van pas.

(medior) belastingadviseurs

Veelal heeft u als medior belastingadviseur inmiddels tijdens enkele jaren ervaren wat u wel en niet wenst. Deze zaken moeten mee worden genomen als men een overstap wilt maken en zeker wilt weten dat u niet in een vergelijkbare functie/kantoor terecht komt. Door zijn ervaring is Martijn goed instaat kantoren te selecteren die passen. Daarbij zorgt hij ervoor dat uw wensenlijst op voorhand duidelijk is bij een opdrachtgever. Meer cliëntencontact of juist liever de nadruk op vaktechniek? Combinatie van advies en aansturen? Of juist in combinatie met het zwaardere aangiftewerk? Liever een bredere adviespraktijk of juist een vorm van specialisatie? En wat zijn hier dan de nadelen van? Dit zijn vragen die vaak spelen bij (medior) belastingadviseurs.

Junior belastingadviseurs

Junioren hebben over het algemeen goed zicht op de grotere kantoren, maar in mindere mate op de kleinere kantoren en de onderlinge verschillen qua werkinhoud en werkmethodiek. Martijn kan door zijn ervaring junioren prima bijpraten op dit gebied. Hij kent de valkuilen in de markt. Starten in de aangiftepraktijk of toch liever in de (voorbereidende) adviespraktijk? Binnen de nationale of internationale praktijk? Direct specialiseren? Hij praat u bij.

LinkedIn:

Actieve vacatures:

Abonneren op nieuwsbrief
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Bel mij terug
Adviesgroep 88
Energieweg 4
3641 RT Mijdrecht
tel: 0297-24 14 59
e-mail: info@groep88.nl

Postadres
Adviesgroep '88 b.v.
Postbus 384
3640 AJ Mijdrecht
Facebook icoon
© Adviesgroep 88 2019 | Links | Sitemap | Disclaimer | RSS | Nieuws | Link exchange | OTYS Recruiting Technology