Zoek direct je vacature

Fenneke van der Wissel

Fenneke van der Wissel
Naam: Fenneke van der Wissel
Mobiel: +31 6 2186 6611

Over Fenneke van der Wissel:

Scholing + werk

Na mijn afstuderen aan de Hogeschool voor Economische Studies Amsterdam (HES) International management in 1998 ben ik in dienst getreden van KPN Telecom en heb daar mijn commerciële sporen als account-manager verdiend. In 2002 werd ik gevraagd om als Senior Consultant bij Michael Page te komen werken, voor met name (op z'n Hollands) finance positions in not for profit organisations. Interesse in mensen en hun drijfveren was wat mij toen (en nu nog steeds) bijzondere triggerde. Sindsdien 2002 heb ik mij volop ontwikkeld binnen het recruitment vak. In 2005 heb ik de overstap gemaakt naar YER en daar voornamelijk meegebouwd aan de interim tak. Mijn rode draad is de recruitment van financieel specialisten voor een breed scala aan opdrachtgevers. 

Sinds 2002 zit ik dus al in dit vak en vervelen gaat het nooit. Het geeft nog steeds een kick als een kandidaat en toekomstig werkgever vol vertrouwen met elkaar in zee gaan. Tenslotte ga je het merendeel van de week naar je werk. Enerzijds heb je de kandidaten, die op zoek zijn naar een nieuwe functie. Anderzijds heb je de toekomstige werkgever die graag zijn of haar vacature passend vervuld ziet worden. Daar ligt voor mij als consultant de grootste motivatie. Naast de harde criteria ( opleiding en werkervaring) komt ook de softe criteria tijdens een gesprek uitvoerig ter sprake. Wat zijn de motivaties om een nieuwe baan te zoeken. Past de kandidaat wel in de cultuur van de organisatie en hoe gaat de kandidaat om met veranderingen in het werk of organisatie enz. Het beste resultaat haal je uit een face to face gesprek. Bovendien zie ik ons werk ook als een begeleidende en adviserende functie. Niet alleen selecteren, maar ook meedenken en andere mogelijkheden bespreken. Daarom is kennis van de markt ook van zeer groot belang en probeer ik dat ook altijd bij te houden. Zonder kennis kun je ook geen goede adviseur zijn. Dit geldt ook voor onze klanten. Kortom de afwisseling van de verschillende kandidaten en de diversiteit aan klanten maakt mijn werk blijvend interessant. Het werk is nooit af en ik streef ernaar te allen tijde klanten en kandidaten te woord te staan. 

Prive

Ik ben getrouwd en een trotse moeder van drie zonen. Je snapt dat het thuis nooit saai is en er altijd wel reuring in de tent is. Tijd voor en met elkaar is in deze tijd bijna een schaars goed, maar ik vind het erg belangrijk om tijd voor elkaar vrij te houden. Voor je het weet zijn ze het huis uit. Ik ga graag met mijn man en/of vrienden uit eten. Onder het genot van een hapje en drankje gezellig bijpraten. Verder krijg ik altijd veel energie van sporten en ik heb sinds jaren weer het tennis opgepakt. 


LinkedIn:

Actieve vacatures:

Abonneren op nieuwsbrief
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Bel mij terug
Adviesgroep 88
Energieweg 4
3641 RT Mijdrecht
tel: 0297-24 14 59
e-mail: info@groep88.nl

Postadres
Adviesgroep '88 b.v.
Postbus 384
3640 AJ Mijdrecht
Facebook icoon
© Adviesgroep 88 2019 | Links | Sitemap | Disclaimer | RSS | Nieuws | Link exchange | OTYS Recruiting Technology