Zoek direct je vacature

Adviesgroep ’88; jouw specialist als je op zoek bent naar o.a. de volgende vacatures: accountant AA, accountants RA, salarisadministrateur, BTW specialist, controleleider, estate planner, fiscalist, LB specialist, opdrachtleider, transfer pricing specialist of in de auditpraktijk of aangiftepraktijk.

2018!! We zijn begonnen....

De eerste kandidaten zijn al gestart dinsdag 2 januari!! Altijd weer een leuk moment en prachtig om nog 1x achterom te kijken en  zoveel fijne kandidaten weer te hebben geplaatst in 2017. Wij zijn er trots op en heel dankbaar voor dat we hebben samengewerkt.

Onze consultants hebben traditiegtrouw veel kandidaten geinterviewd de laatste twee weken. We gaan dan ook in 2018 weer keihard voor al onze trouwe opdrachtgevers aan de slag! Ben je als kandidaat niet helemaal tevreden met je hudige baan en wil je je goede voornemens echt invullen -> bel ons en we helpen je graag. Wellicht zoekt men jou. Een prima periode, de maand januari, om elkaar te ontmoeten!


Vanwege de aanhioudende drukte blijven OOK in januari, onze openingstijden nog verruimd: vanaf deze week zijn we geopend van 08.30 uur tot 21.00 uur EN op zaterdag van 09.00 uur - 17.00 uur.


Maar je kunt ons altijd een app sturen met vragen of voor het maken van een afspraak per telefoon, Skype of aan tafel. App Peter A. Tijssen voor accountancy gerelateerde vragen (06 5391 1545) of Martijn Betgem (06 1075 5875) voor fiscaal gerelateerde vragen. Wij hopen je te ontmoeten!


Met een hartelijke groet vanuit Mijdrecht,
 

Peter A. Tijssen Directeur

Lees onze blogs!

UITGELICHT - MKB fiscalist Zuid Holland!

2 jaar geleden is mijn kandidaat / fiscalist gestart bij mijn opdrachtgever in de regio Den Haag. Hij heeft het nog steeds goed naar z’n zin. Hij is vanwege groei op zoek naar een directe, nieuwe collega. Een fiscalist met minimaal 3 jaar ervaring binnen de MKB praktijk. Stap in een jong team dat wordt aangestuurd door een prima senior. Een kantoor waar de nadruk niet ligt op uurtje factuurtje, maar op de menskant; de klant en collega’s zijn heilig. Dit is één van mijn favoriete opdrachtgevers die ik zeer goed ken. Bekijk de hele vacature!!

Laatste vacatures:

Partner MKB kantoor Utrecht e.o.
Manager IT advisory & assurance Amsterdam

Interesse in een overstap, bel ons dan op 0297 - 24 14 59 of stuur gelijk je cv!.

 

Peter A. Tijssen | RA praktijk

Martijn Betgem | fiscaal

Fenneke van der Wissel | AA praktijk

 

We hebben weer nieuwe vacatures!!

Voor een Big Four organisatie mogen wij exclusief opzoek naar gevorderd assistenten en controleleiders RA, in een aantal
regio's in Nederland! Maar voor enkele regionale spelers zoeken we ook kandidaten voor de samenstel- controle en fiscale praktijk.
Ongekend hoeveel aanvragen we de afgelopen weken hebben ontvangen. Bel ons en informeer naar de verschillende vacatures
in jouw regio (of in het buitenland).

Abonneren op nieuwsbrief
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Bel mij terug
Adviesgroep 88
Energieweg 4
3641 RT Mijdrecht
tel: 0297-24 14 59
e-mail: info@groep88.nl

Postadres
Adviesgroep '88 b.v.
Postbus 384
3640 AJ Mijdrecht
Facebook icoon
© Adviesgroep 88 2018 | Links | Sitemap | Disclaimer | RSS | Nieuws | Link exchange | OTYS Recruiting Technology