Zoek direct je vacature

Bemiddelingsprocedure

Wat kunt u van ons verwachten? Of beter, wat kunnen we van elkaar verwachten?

Oriënterend gesprek

Omdat we inzicht willen krijgen in uw wensen en ambities, starten we met een oriënterend gesprek. Met behulp van een gestructureerde vragenlijst brengt één van onze consultants uw wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden in kaart. Zo weten we wat uw drijfveren en interesses zijn. Deze informatie wordt vervolgens in een anoniem gespreksverslag verwerkt.

Wij gaan voor u op zoek!

U heeft tijdens het eerste gesprek duidelijk aangegeven naar wat voor functie en werkomgeving uw voorkeur uitgaat. Zo kunnen wij, uw wensen kennende, voor u interessante proposities bij dito opdrachtgevers bewaken. Als we het kantoor en de functie hebben gevonden die passen binnen het kader dat u heeft aangegeven, nemen we het anonieme gespreksverslag en curriculum vitae met onze opdrachtgever door. Maatwerk dus.

Kennismakingsgesprek met onze opdrachtgever

Als onze opdrachtgever vervolgens een kennismakingsgesprek met u wenst, nodigen wij u daar voor uit. Indien u groen licht geeft, ontvangt u een schriftelijke afspraakbevestiging, inclusief algemene informatie van onze opdrachtgever en een routebeschrijving. U treft tijdens dit gesprek een goed geïnformeerde gesprekspartner aan, die op de hoogte is van uw wensen. De nadruk ligt op nadere kennismaking en het uitwisselen van carrièremogelijkheden.

Evaluatie

Na het kennismakingsgesprek evalueert u het gesprek met uw consultant. Tijdens deze evaluatie worden de verder te nemen stappen afgestemd. Uiteraard houden wij zowel u als de opdrachtgever continu op de hoogte van de voortgang van de procedure. U kunt voor meer informatie of vragen over de procedure altijd contact opnemen met uw consultant: (0297) - 24 14 59.

Wat doen wij NIET??

Aan dwang en verkooppraatjes....

Er is ons alles aan gelegen om u en de opdrachtgever voor elkaar te laten ‘kiezen’. Zonder druk. Want uiteindelijk zijn wij uit op een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en kandidaten en dus op een succesvol bemiddelingstraject, waarbij beide partijen voor enkele jaren of langer profijt en plezier van elkaar hebben.

Alvorens u en onze opdrachtgever met elkaar kennismaken is er vooraf al veel informatie uitgewisseld. U bent voldoende geïnformeerd over het kantoor, de cultuur, de afdeling en de functie-inhoud. Onze opdrachtgever over uw wensen en mogelijk- en onmogelijkheden. Dus, gaat u in gesprek met één van onze opdrachtgevers, dan is dit gesprek zinvol en het kantoor c.q. functie-inhoud passend.

Komen mijn gegevens op straat?

Ja, wel als u met het verkeerde bureau in zee gaat! Wij werken uitsluitend met geanonimiseerde gegevens van de kandidaat. Daarbij worden onder andere uw werkgever, naam, leeftijd en adresgegevens uiteraard achterwege gelaten. Uw geanonimiseerde c.v. gaat pas na uw akkoord naar onze opdrachtgever. Uw gegevens komen dus niet zomaar bij verschillende kantoren te liggen. Zo wordt voorkomen dat uw kandidatuur bij een oud collega, kennis of huidige werkgever bekend wordt.

Wanneer en hoe onderhouden we contact met u?

Heeft u een gesprek gehad bij ons op kantoor met één van onze consultants en is telefonisch contact gewenst voor een interessante vacature, dan bellen wij u uiteraard niet op het algemene nummer van uw werkgever. Tijdens het gesprek wordt afgesproken hoe wij contact met u kunnen opnemen als er spoed bij is. Bijvoorbeeld per sms, e-mail of via uw mobiele telefoon.

Uw werkgever melden dat u een andere baan zoekt?

Het komt voor dat een kandidaat zich bij ons inschrijft, die bij één van onze opdrachtgevers werkt. U kunt ervan uitgaan dat we hier zeer discreet mee omgaan. We weten hoe doorzichtig de (arbeids)markt kan zijn en manoeuvreren daarom zeer voorzichtig. Uw werkgever zal niet via ons op de hoogte geraken van uw oriëntatie op de arbeidsmarkt.

Wilt u meer info, vul dan het bel mij formulier op de homepage in en we nemen contact met u op!

Abonneren op nieuwsbrief
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Bel mij terug
Adviesgroep 88
Energieweg 4
3641 RT Mijdrecht
tel: 0297-24 14 59
e-mail: info@groep88.nl

Postadres
Adviesgroep '88 b.v.
Postbus 384
3640 AJ Mijdrecht
Facebook icoon
© Adviesgroep 88 2019 | Links | Sitemap | Disclaimer | RSS | Nieuws | Link exchange | OTYS Recruiting Technology