Zoek direct je vacature

Plaats gratis uw vacature!

Zoekt u een specialist op het gebied van: ACCOUNTING - TAX - LEGAL? Plaats gratis uw vacature. U bent tot niets verplicht, maar wij kunnen wel meezoeken naar de ideale kandidaat.

Ons succes:

Schuilt mede in ons bereik via onze arbeidsmarkt communicatie mix: Wij communiceren elke twee weken met ruim 35.000 accountants, fiscalisten en juristen. Veelal geinteresseerden die zich hebben opgegeven voor een van onze nieuwsbrieven: potentiële kandidaten vanuit een Big Four organisatie of middelgrote accountantskantoor die opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Wervende kracht:

  • Wij zetten meer dan 275 doelgroep websites in om nieuwe kandidaten te bereiken en
  • Werken met een vast telemarketingteam dat vacaturegericht kan bellen (bij opdrachtverstrekking) en 
  • Zijn sponsor en adverteerder bij een aantal grote portals: Accountantsonline.nl, Fiscalistenonline.nl en Juristenonline.nl

En verder

Werken wij op basis van ‘No cure, No pay’ (dus geen bedragen vooraf!) en zeer veel enthousiasme en energie voor uw vacatures: bijzonder toegewijde consultants

Bemiddeling

Adviesgroep '88 zet haar zorgvuldig opgebouwde expertise en netwerk ook in voor kandidaten die een stap willen maken naar het bedrijfsleven. Vanuit één locatie werken wij voor gerenommeerde (profit) organisaties in Nederland en op de Nederlandse Antillen. En met succes!

Ons onderscheidend vermogen ligt in het feit dat wij zeer ervaren kandidaten in ons bestand hebben die vanuit een accountancy achtergrond de overstap wensen te maken naar het bedrijfsleven. Kandidaten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend en nu op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Met onze opdrachtgevers en kandidaten streven wij naar duurzame relaties. Daarom koppelen wij vaste consultants aan onze kandidaten. Zo zijn de communicatielijnen kort en duidelijk.

Kortom

Wij onderscheiden ons op de eerste plaats door ons specialisme! Maar uiteraard ook door onze persoonlijke benadering én aandacht waaraan je een goed bureau herkent. Onze consultants zijn ervaren gesprekspartners die u actief adviseren en ondersteunen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Discretie, kwaliteit en objectiviteit zijn binnen ons vakgebied essentiële begrippen, welke wij voortdurend nastreven.

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van de laatste vacatures en interessant nieuws? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrief: InVizier! Deze wordt ééns per twee weken verzonden. U kunt uw e-mailadres aan ons doorgeven via de box op de homepage.
Abonneren op nieuwsbrief
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Bel mij terug
Adviesgroep 88
Energieweg 4
3641 RT Mijdrecht
tel: 0297-24 14 59
e-mail: info@groep88.nl

Postadres
Adviesgroep '88 b.v.
Postbus 384
3640 AJ Mijdrecht
Facebook icoon
© Adviesgroep 88 2019 | Links | Sitemap | Disclaimer | RSS | Nieuws | Link exchange | OTYS Recruiting Technology